ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Φωτεινό βλέμμα χωρίς χειρουργείο, τομές και ράμματα με την τεχνική της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής. Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική είναι μια θεραπεία που δεν χρησιμοποιεί νυστέρι ή λέιζερ για την αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται όλοι οι κίνδυνοι και οι επιπλοκές της επέμβασης. Η χρήση του κατάλληλου ιατρικού εξοπλισμού, που αναστρέφει και μειώνει αισθητά τη χαλάρωση των βλεφάρων, γίνεται αποκλειστικά από Δερματολόγο και γι ‘ αυτό πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή θεραπεία. Ουσιαστικά, χρησιμοποιώντας ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο, αυξάνουμε επιλεκτικά τη θερμοκρασία στην περιοχή της θεραπείας, επιτυγχάνοντας να εξαϋλώσουμε (με εξάχνωση)  τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα χωρίς να χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας. Ο ασθενής μετά την εφαρμογή μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του και στις δραστηριότητές του την ίδια μέρα, ακόμα και μετά την εφαρμογή, και δεν χρειάζεται να λάβει κάποια ειδική φαρμακευτική αγωγή, ούτε ιδιαίτερες και αυστηρές προφυλάξεις. 

 

Τα οφέλη της θεραπείας είναι τα εξής: 

  • Προλαμβάνει την περαιτέρω γήρανση και χαλάρωση των βλεφάρων. 
  • Εξαλείφει τις ορατές ρυτίδες των ματιών (πόδι χήνας). 
  • Μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια ακόμα και σε μικρές ηλικίες. 
  • Καθυστερεί σημαντικά και με μικρό κόστος τη χειρουργική βλεφαροπλαστική σε πολύ μεγαλύτερες ηλικίες. 
  • Είναι απόλυτα ασφαλής, χωρίς να προκαλεί αιμορραγία και νέκρωση στους γύρω ιστούς, χωρίς να χρειάζεται νυστέρι, ράμματα και ολική αναισθησία. 
  • Βοηθάει την ανύψωση των φρυδιών και του μεσόφρυου 

 

Για μια εξατομικευμένη ενημέρωση για το δικό σας σώμα μπορείτε να προγραμματίσετε ραντεβού με τον γιατρό μας χωρίς καμία επιβάρυνση.  

Καλέστε μας τώρα στο 2110161361 ή ζητήστε το ραντεβού σας ΕΔΩ.