ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Ένας νέος καινοτόμος, απόλυτα ασφαλής και χωρίς ερεθισμούς βαθύς καθαρισμός, γίνεται με μηχάνημα τελευταίας γενιάς που ρίχνει στο δέρμα πολύ μικρά μόρια υδρογονωμένου νερού. Τα μόρια αυτά εισχωρούν στους πόρους του δέρματος και απομακρύνουν το σμήγμα και τις τοξίνες.

Με την θεραπεία αυτή επιτυγχάνουμε βαθιά ενυδάτωση, αναζωογόνηση και λάμψη του προσώπου. Η χρήση του υδρογόνου επιτυγχάνει την ανακοπή του ρυθμού γήρανσης και την εξάλειψη των ελεύθερων ριζών .

Η υδροδερμοαπόξεση εφαρμόζεται σε σε 4 βασικά στάδια.

  1. Υδροδερμοαπόξεσης: Ξεκινάμε με ένα επιφανειακό καθαρισμό απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και προετοιμασία για τα επόμενα στάδια.
  2. Peeling Εφαρμογή ειδικού μείγματος για την λεύκανση της επιδερμίδας και την απομάκρυνση ρύπων και κατάλοιπων  από τους πόρους.
  3. Εξαγωγή Σμήγματος στο στάδιο αυτό τοποθετούνται στο μηχάνημα κεφαλές που εφαρμόζουν αρνητική πίεση. Παράλληλα με την έγχυση ειδικών ορών το δέρμα καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνεται το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα.
  4.  Ενυδάτωση και αντιοξειδωτική θεραπεία στο στάδιο αυτό πλέον η επιδερμίδα είναι έτοιμη να υποδεχτεί ένα συμπύκνωμα από βιταμίνες, πεπτίδια, αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό οξύ, το οποίο θα επιφέρει βαθιά ενυδάτωση και απόλυτη αντιοξειδωτική προστασία.

Η υδροδερμοαπόξεση απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και κάθε δερματότυπου, εφαρμόζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και  δεν χρειάζεται καμία απολύτως αποθεραπεία επιστρέφοντας αμέσως στην καθημερινή σας δραστηριότητα.

Για μια εξατομικευμένη ενημέρωση για το δικό σας σώμα μπορείτε να προγραμματίσετε ραντεβού με τον γιατρό μας χωρίς καμία επιβάρυνση.  

Καλέστε μας τώρα στο 2110161361 ή ζητήστε το ραντεβού σας ΕΔΩ.