ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ- ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ

Για την αφαίρεση της επίμονης τριχοφυΐας σε μικρές περιοχές όπως ο λαιμός, τα μάγουλα, το γυναικείο μουστάκι, η κοιλιά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ριζική αποτρίχωση με βελόνα. Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα (ηλεκτρόλυση) είναι μια κλασική δοκιμασμένη μέθοδος αποτρίχωσης, η οποία εφαρμόζεται με επιτυχία σε περιοχές που υπάρχουν άσπρες ή ξανθές τρίχες και το Laser αποτρίχωσης λόγω απουσίας της μελανίνης δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικό ή για εντοπισμένες χοντρές τρίχες σε περιοχές που περιβάλλονται από χνούδι. Η αποτρίχωση γίνεται τρίχα-τρίχα, από τα έμπειρα χέρια μιας καταρτισμένης και σωστά ειδικευμένης αισθητικού του ιατρείου. Βελόνα (μιας χρήσης) διοχετεύει μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος μέσα στον θύλακα και αυτός με τη σειρά του καυτηριάζεται. Είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες και δεν αφήνει σημάδια 

 

Για τριχοφυΐα σε μεγαλύτερες περιοχές, σας προτείνουμε προχωρήσετε στην εφαρμογή ενός ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΥ με  την εξέλιξη του λέιζερ στην αποτρίχωση το Candela GentleLase Mini. 

 

Για μια εξατομικευμένη ενημέρωση για το δικό σας σώμα μπορείτε να προγραμματίσετε ραντεβού με τον γιατρό μας χωρίς καμία επιβάρυνση.  

Καλέστε μας τώρα στο 2110161361 ή ζητήστε το ραντεβού σας ΕΔΩ.