ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η Μεσοθεραπεία είναι μια ευρέως διαδεδομένη τεχνική αναζωογόνησης και ανάπλασης του δέρματος μέσω επιφανειακής έγχυσης διαφόρων ουσιών και βιταμινών. Ο συνδυασμός πολυβιταμινών Α, Ε, C και D καθώς και αμινοξέων μαζί με υαλουρονικό οξύ, προλαμβάνει τη γήρανση, βελτιώνοντας τις λεπτές ρυτίδες και η επιδερμίδα αναπλάθεται συνολικά. Είναι μία ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος, για την πρόληψη των ρυτίδων σε νεαρές ηλικίες αλλά και για την καταπολέμησή τους σε μεγαλύτερες. Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνουμε την ανανέωση των κυττάρων και ενεργοποιούμε τους ινοβλάστες ώστε αυτοί να παράγουν και πάλι κολλαγόνο στην επιδερμίδα. Γι’ αυτό και τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Χρησιμοποιείται και για την πρόληψη και την θεραπεία της αφυδάτωσης, της θαμπάδας και της χαλάρωσης του δέρματος. Προκαλεί ανανέωση των κυττάρων και το δέρμα αποκτά ξανά την σφριγηλότητά του.

Η μεσοθεραπεία προσώπου ενδείκνυται σε περιπτώσεις αφυδάτωσης, χαλάρωσης της επιδερμίδας, απώλεια σφριγηλότητας και φωτογήρανσης και μπορεί να συνδυαστεί άριστα και με άλλες θεραπείες. Είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη, και διεξάγεται στους ειδικά σχεδιασμένους χώρους του ιατρείου.

 

Για μια εξατομικευμένη ενημέρωση για το δικό σας σώμα μπορείτε να προγραμματίσετε ραντεβού με τον γιατρό μας χωρίς καμία επιβάρυνση.  

Καλέστε μας τώρα στο 2110161361 ή ζητήστε το ραντεβού σας ΕΔΩ.