ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική τεχνική για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. 

Οι δραστικές ουσίες που εκχύονται  ενδοδερμικά έχουν ιδιότητες λιποδιαλυτικέςπροσφέροντας έτσι σύσφιξη, φρεσκάδα και νεανικότητα στην όψη του δέρματος. 

Η έγχυση των ουσιών αυτών γίνεται με πολλά μικρά τρυπήματα. Αυτή η διαδικασία επιφέρει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος οπότε και παρέχετε αυξημένη ανανέωση των κυττάρων και αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στην περιοχή που εφαρμόζεται η θεραπεία. 

Με την μεσοθεραπεία σώματος πετυχαίνουμε: 

  • Μείωση της εικόνας φλοιού πορτοκαλιού 
  • Βελτίωση της υφής και της εικόνας του δέρματος. 
  • Καλύτερη οξυγόνωση και των ιστών και καλύτερη μικροκυκλοφορία 
  • Σύσφιξη και ενυδάτωση του δέρματος 

Ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος και το σωματότυπο τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας φαίνονται μετά τις πρώτες 2-3 συνεδρίες. Για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα κατά μέσο όρο χρειάζονται 4-6 θεραπείες. 

Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας οπότε μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και δραστηριότητες άμεσα. 

Για μια εξατομικευμένη ενημέρωση για το δικό σας σώμα μπορείτε να προγραμματίσετε ραντεβού με τον γιατρό μας χωρίς καμία επιβάρυνση. 

Καλέστε μας τώρα στο 2110161361 ή ζητήστε το ραντεβού σας ΕΔΩ.