ΝΗΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Το lifting με νήματα PDO και COG είναι τελευταία λέξη στην αισθητική ιατρική σε όλο τον κόσμο.  

Τοποθετούνται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα τεντώνοντας το δέρμα και στο σημείο αυτό παράγεται κολλαγόνο και ελαστίνη που δημιουργούν ένα φυσικό πλέγμα το οποίο παραμένει ακόμα και αφού απορροφηθούν τα νήματα. Δεν απαιτείται τομή καθώς η τοποθέτησή τους γίνεται με μια μακριά και πολύ λεπτή βελόνα. 

Τα PDO νήματα τοποθετούνται με συγκεκριμένη διάταξη ώστε να δημιουργηθεί ένα πλέγμα από νήματα για την στήριξη των ιστών. Έτσι επιτυγχάνεται σύσφιξη του δέρματος, βελτίωση του δέρματος και βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. 

Τα COG νήματα με την βοήθεια της αγκιστροειδής μορφής τους εισχωρούν στους ιστούς και έτσι μας δίνεται η δυνατότητα τραβώντας το νήμα να ανορθώσουμε το δέρμα προς την επιθυμητή κατεύθυνση.  Παράλληλα παράγεται ακόμα περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη στην περιοχή. 

 

ΣΗΜΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: 

  • Ανόρθωση γλουτών 
  • Ανόρθωση εσωτερικού των μηρών 
  • Ανόρθωση του εσωτερικού των μπράτσων 
  • Ανόρθωση στα γόνατα 
  • Ανόρθωση ντεκολτέ 
  • Ανόρθωση κοιλιάς 

 

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 30-60 λεπτά αφού πρώτα γίνει εφαρμογή κατά περίπτωση αναισθητικής κρέμας ή ενέσιμης τοπικής αναισθησίας. 

Δεν χρειάζεται συγκεκριμένη αποθεραπεία και επιστρέφετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες. 

Για μια εξατομικευμένη ενημέρωση για το δικό σας σώμα μπορείτε να προγραμματίσετε ραντεβού με τον γιατρό μας χωρίς καμία επιβάρυνση.  

Καλέστε μας τώρα στο 2110161361 ή ζητήστε το ραντεβού σας ΕΔΩ.