ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Υπόσχεση ομορφιάς για τέλειο πρόσωπο με την υποστήριξη της επιστήμης 

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης, ένα συστατικό δηλαδή που υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και αποτελεί, μεταξύ άλλων, το κατεξοχήν συστατικό της ενυδάτωσης χάρη στην ικανότητα του να συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, ενώ συναντάται πανομοιότυπο και σε άλλους οργανισμούς. Παίζει τεράστιο ρόλο στην αναδόμηση του δέρματος και είναι η ουσία από την οποία εξαρτάται η φρεσκάδα ενός προσώπου. Με την πάροδο του χρόνου, η φυσική παραγωγή του μειώνεται, με αποτέλεσμα τον σχηματισμό γραμμών και ρυτίδων και τη μείωση του όγκου σε κροτάφους και ζυγωματικά. Το συνθετικό υαλουρονικό οξύ είναι ένα διάφανο κρυστάλλινο τζελ, το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το φυσικό. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά που χρησιμοποιούνται στον κλάδο της ομορφιάς και της αισθητικής, γιατί η συμβατότητά του με τον οργανισμό μας και το γεγονός ότι δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις οδήγησε στην κατασκευή της συνθετικής μορφής υαλουρονικού οξέος και έκτοτε αποτελεί ένα δημοφιλές συστατικό που χρησιμοποιείται ευρέως 

Καθώς το μόριο του υαλουρονικού οξέος είναι μεγάλο, δεν μπορεί να διαπεράσει εύκολα το δερμα. Το εμπόδιο αυτό ξεπερνούν οι ενέσιμες μορφές του. 

Με την μορφή της διάφανης γέλης, το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για την πλήρωση των ρυτίδων, την βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και την αύξηση του όγκου του, σε διαφορετική πυκνότητα ανάλογα με την φύση του προβλήματος που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Το υαλουρονικό οξύ έχει την ιδιότητα να γεμίζει τις μικρές κοιλότητες του δέρματος κι έτσι οι ρυτίδες και οι γραμμές εξαλείφονται και οι βαθύτερες ρυτίδες απαλύνουν αισθητά. Την ίδια στιγμή στο σημείο της έγχυσης διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου που συσφίγγει την περιοχή, συντελώντας στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματος και στην συνολική βελτίωση της εικόνας του προσώπου. Με την θεραπεία αντιμετωπίζονται ακόμα και οι ρυτίδες που βρίσκονται σε δύσκολες περιοχές, όπως γύρω από τα χείλη. 

Οι δύο κύριοι τρόποι εφαρμογής του είναι η μεσοθεραπεία και η χρήση του ως filler, δηλαδή σαν υλικό πληρώσεως. 

 Ως πληρωτικό filler επιτυγχάνει: 

  • Να διορθώσει τις ατέλειες του προσώπου 
  • Να απαλύνει αποτελεσματικά τις ρυτίδες 
  • Να προσδώσει όγκο στα μικρά χείλη 
  • Να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα 
  • Τονισμό, αλλά και διαμόρφωση στο περίγραμμα του προσώπου 

 

 

Υαλουρονικό στα χείλη 

Γεμάτα, θηλυκά, καλοσχηματισμένα, πλούσια χείλη που να μοιάζουν φυσικά, με λίγες μόνο ανώδυνες μικροενέσεις με υαλουρονικό μπορείτε να τα αποκτήσετε 

Τα χείλη είναι από τα πιο ερωτικά σημεία του γυναικείου προσώπου, όταν κανείς επιχειρεί να τα τονίσει χρειάζεται μεγάλη προσοχή ώστε το αποτέλεσμα να μην δείχνει υπερβολικό ή ψεύτικο. Στοχεύουμε στα ιδανικά χείλη και επιτυγχάνουμε, τόσο επειδή χρησιμοποιούμε τις σωστές αναλογίες του πληρωτικού, όσο και γιατί δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην δημιουργία σχήματος. 

Όσο προσεκτική κι αν είναι η έγχυση του υαλουρονικού οξέος, εάν ο Δερματολόγος δεν ασχοληθεί ώστε να προσδώσει σχήμα στα χείλη τότε το αποτέλεσμα θα είναι απλά μεγάλα χείλη. Το ιατρείο μας προσφέρει ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα συνδυάζοντας την αύξηση του όγκου με την βελτίωση του περιγράμματος, το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί είναι ελεγμένο και απόλυτα ασφαλές. Σε αντίθεση με τις χειρουργικές μεθόδους, δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης έπειτα από την εφαρμογή και είναι μία απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη μέθοδος. 

Δέρμα άμεσα απαλό και νεανικό 

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη των ενέσιμων θεραπειών, είναι τα άμεσα αποτελέσματα που προσφέρουν. Σε λίγες μόνο ώρες, μπορούν να προσφέρουν, ένα λαμπερό πρόσωπο με σφριγηλό και απαλό δέρμα. 

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της χρήσης τους είναι τα αναστρέψιμα αποτελέσματα. Εάν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, δεν θα χρειαστεί να στραφείτε στο χειρουργείο, ούτε να υποστείτε μία μακρά περίοδο ταλαιπωρίας. 

Τα αποτελέσματα της ενέσιμης θεραπείας με υαλουρονικό οξύ διαρκούν από έξι μήνες έως έναν χρόνο, σε περιοχές όπως τα ζυγωματικά οι ρινοπαρειακές αύλακες και το πηγούνι, τα fillers διαρκούν περισσότερο, ενώ αντιθέτως σε περιοχές με μεγαλύτερη κινητικότητα, όπως είναι τα χείλη, η διάρκεια είναι μικρότερη. Με το πέρας της θεραπείας δεν απαιτείται ανάρρωση. 

 

Το μόνα σημεία που θα συμβουλεύαμε να προσέξετε είναι, να αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ τουλάχιστον 3-4 μέρες πριν τη θεραπεία, να προγραμματίστε το ραντεβού σας μία βδομάδα νωρίτερα πριν από κάποιο σημαντικό γεγονός, γιατί μπορεί να υπάρχουν ακόμα μελανιές ή οίδημα στα σημεία των εγχύσεων και να καταναλώνετε μεγαλύτερη ποσότητα υγρών, καθώς το υαλουρονικό οξύ είναι τόσο αποτελεσματικό στην απορρόφηση της υγρασίας, από άλλα σημεία του σώματος και χρειάζεται να αντισταθμιστεί. 

 

Για μια εξατομικευμένη ενημέρωση για το δικό σας σώμα μπορείτε να προγραμματίσετε ραντεβού με τον γιατρό μας χωρίς καμία επιβάρυνση.  

Καλέστε μας τώρα στο 2110161361 ή ζητήστε το ραντεβού σας ΕΔΩ.